Bli med på STAGEDIVE

12. januar reiste jeg sammen med Thomas Wilhemsen fra IMI Kirken på LEDERKRO! Lederkro er en samling for alle som skal være Stagedive og Across ledere i 2013. Thomas og jeg hadde gleden av å undervise denne lørdagen! Og jeg kan bare si: Dere som velger å reise på Stagedive i 2013 har masse å glede dere til!! For; for en gjeng med ledere! En herlig gjeng med frivillige ledere som allerede er i full gang med å planlegge årets tenåringsleirer!

I påsken skal jeg selv være med på Stagedive på Vestlandet – og jeg gleder meg! Og jeg håper, at mange av dere tenåringer i Misjonskirken blir med! For sammen skal vi ha en fantastisk påske!! Så en oppfordring til alle foreldre: Send tenåringene deres på leir!

Jeg digger å reise på leir – og leirene som jeg selv har vært med på da jeg var tenåring har hatt stor betydning for mitt liv. Så jeg vil bare gjenta, BLI MED PÅ LEIR i påsken!

Mer info finenr du på www.stagedive.no