College of Prayer 2013

Helbredelse ved bønn

College of Prayer Stavanger inviterer til seminar om helbredelse og bønn 14.-16. mars 2013. Dette blir dager hvor vi sammen søker Gud og Hans nærvær med lovsang og tilbedelse, undervisning, samtaler og bønn.

Vi får besøk av Ron Walborn som vil stå for undervisningen. Ron bor til vanlig i New York og underviser på Alliance Theological Seminary ved Nyack College. Ron vil undervise om helbredelse og det vil bli tid til bønn for og med hverandre.

Vi gleder oss til å se hva Gud ønsker å gjøre blant oss og vil gjerne ha deg med!

Seminaret er åpent for alle så sett av dagene allerede nå og meld deg gjerne på! Detaljert program kommer senere.

Tid: 14.-16. mars 2013

Sted: Misjonskirken i Stavanger, Knut Holms gt 8

Ønsker du å melde deg på? Send en mail til: stavanger@collegeofprayer.no med navn, student/ikke student og du er påmeldt. Det er også mulig å melde seg på via telefon.

o Deltakeravgift kr. 600,- (student kr. 400,- ektepar kr. 400,- per person)

o Mat alle måltider kr. 200,- per person

Betaling kan overføres til konto 3201.44.39144 eller du kan betale ved registreringen på torsdag 14. mars. Vi gjør oppmerksom på at betalingen gjelder hele seminaret, det er ikke mulig å betale for enkeltmøter.

Har du flere spørsmål eller ønsker du mer informasjon, kan du sende en e-post til: stavanger@collegeofprayer.no eller ringe Tone Helene Trodahl på tlf: 913 09 002 eller Greta Worsøe Berg på tlf: 918 31 033

Informasjon om College of Prayer

College of Prayer er en internasjonal 3-årig skole om menighetenes bønneliv. Vi opplever at Gud bruker College Of Prayer til å utruste, utfordre og bygge felleskap. Vi ønsker å lære og erfare mer av hvordan Den Hellige Ånd arbeider i oss og preger våre liv og vår tjeneste.

I Stavanger kjører vi to College of Prayer-moduler i året. Høsten 2013 starter vi på nytt opp med modulen «Herre, lær meg å be».

Seminaret 14.-16. mars arrangeres av College of Prayer Stavanger, men er et enkeltstående arrangement og inngår ikke i de faste modulene til College of Prayer.

For mer informasjon om College of Prayer gå til: www.collegeofprayer.org