Et lite innblikk i Q miljøet!

I skrivende stund er klokken 21.32 og jeg er akkurat kommet hjem fra Quellsmøte. Vi har hatt en utrolig bra kveld i sammen med over 60 studenter tilstede i Misjonskirken! Qonstant ledet oss i lovsang, mens vi fortsatte i taleserien «GIFTIG», denne gangen med tema «giftige ord». Spennende og utfordrende på mange måter! I januar har vi giverprosjekt hvor vi gir til papirløse flyktinger i Stavanger – mennesker i en vanskelig situasjon med veldig lite rettigheter. I kveld kom det inn over 5000 kr, og det syntes jeg er fantastisk bra!!

Lørdagskvelden var også en fantastisk bra kveld med studentgjengen! Åpent hus hjemme hos undertegnende med 25 studenter på plass. Masse god mat, lovsang, andakt og masse sosialt fellesskap gjorde dette til en veldig bra kveld! Gleder meg til fortsettelsen!

Søndag sees vi igjen i Misjonskirken kl 18 til Quellsmøte, og mellom der samles cellegruppene til sine samlinger! Dette er det gøy å være en del av!