Konfirmantene

Som konfirmant hos oss i Misjonskirken vil du få et SPENNENDE Konfirmasjon?år med nye VENNER,

GOD undervisning, dra på flotte TURER og, ikke minst, bli bedre  kjent med JESUS.

Undervisningsopplegget  vi bruker heter TENTRO og er et felles FRIKIRKELIG konfirmasjonsalternativ. Hver samling tar for seg et SPENNENDE  og RELEVANT tema innenfor den KRISTNE TROEN. Konfirmasjonsundervisning i Misjonskirken er et tilbud for alle som ønsker en kristen konfirmasjon, du trenger ikke å være kristen eller døpt for å konfirmere deg hos oss.

MISJONSKIRKEN STAVANGER  har tradisjon for å samarbeide med de andre Misjonskirkene på vestlandet.  SAMMEN planlegger vi en tur til  HAUGESUND på høsten og  TUR til  LONDON på våren. Kom og bli med!

Det er konfirmasjonsundervisning annenhver fredag fra september til konfirmasjonssøndagen som er i slutten av april. Vi har konfirmasjonsundervisning rett før ungdomsgruppa SenQuell, slik at det blir lett å være med der også for de ungdommene som ønsker det.

Konfirmasjonssøndagen i 2019 er 28. april.

For konfirmantene i 2020 er det konfirmasjons 26. april og undervisningen begynner 6. september.

Hvis du vil vite mer om hva konfirmasjon i Misjonskirken innebærer, eller vil melde deg på? Ta kontakt med Linda Runde