Konfirmantene

Konfirmasjon?

Som konfirmant hos oss i Misjonskirken vil du få et SPENNENDE år med nye VENNER, få GODundervisning, dra på flotte TURER og, ikke minst, bli bedre  kjent med JESUS.

Hver samling tar for seg et SPENNENDE  og RELEVANT tema innenfor den kristne troen. Dette året kan gi deg verktøy til å forstå noen av de stor
e og viktige spørsmålene i livet. Her får du mulighet til å komme med alle spørsmålene du har, og så utforsker vi dem sammen. Hver konfirmasjonssamling har tid til undervisning, samtale og lek og moro. Det er viktig for oss at du både har det GØY og at du blir litt utfordret. Konfirmasjonsundervisning i Misjonskirken er et tilbud for alle som ønsker en kristen konfirmasjon. Du trenger ikke å være medlem, kristen eller døpt for å konfirmere deg hos oss.

MISJONSKIRKEN STAVANGER  har tradisjon for å samarbeide med de andre Misjonskirkene på vestlandet.  SAMMEN planlegger vi en tur til SØRLANDET i september, en dagstur til  HAUGESUND på høsten og  TUR til  LONDON på våren. Kom og bli med!

Det blir undervisning på tirsdager fra 16.00 – 17.30. Hver samling begynner med et måltid.

Oppstart 10.09.19

Konfirmasjon 26.04.20

Hvis du vil vite mer om hva konfirmasjon i Misjonskirken innebærer, eller vil melde deg på?

Ta kontakt med Linda Runde