Cellegrupper i menigheten

I Misjonskirken har vi cellegrupper for deg som ønsker å dele tro og liv med andre i et lite fellesskap. Vi har ulike typer grupper, både rene mann/kvinne-grupper, grupper for par og grupper for ungdom. Vil du bli med i en gruppe så er du velkommen til å ta kontakt, så hjelper vi deg å finne en gruppe som passer.

Vi i Misjonskirken Stavanger vil gjerne at så mange som mulig av de som er med  i menigheten vår også finner sin plass i et mindre fellesskap. Derfor ønsker vi å invitere deg til en av våre cellegrupper. Vi har ulike former for grupper, noen er kjønnsdelte mens andre er felles. Noen er for ungdommer, og andre er for de som er godt voksne.  Målet for alle gruppene er å samles utenom gudstjenesten for å ha noen å snakke om troen og livet med, be med,  lese i bibelen med, le med og gråte med.

Vi vil gjerne hjelpe deg å finne en gruppe som passer deg og din livssituasjon, så ta gjerne kontakt koordinator Jon Åsmund Espedal på tlf: 93488609 eller meld deg på her:

Klikk her for påmelding