Podcast

Først av alt, velkommen til Misjonskirken Stavanger «på nett». Vi har valgt å bruke begrepet «Podcast» når vi omtaler disse talene, og her vil vi fortelle litt hvordan du kan lytte til opptakene på ulike formater.

Bruker du iTunes Podcast? Prøv dette:

Klikk her for å gå til Misjonskirken Podcast på iTunes. Her kan du abonnere på talene og laste ned utvalgte taler slik at du kan lytte til dem senere når du er på vei til jobb, trener eller reiser.

Last ned talene på datamaskinen. Perfekt når du skal på hytta!
Klikk her for en nedlastbar liste over taler. Dette er et smart alternativ hvis du skal ha med deg datamaskinen når du skal ut å reise, hytta eller et annet sted hvor du ikke har internett. På denne siden kan du laste ned hver enkelt tale raskt og enkelt.

Misjonskirkens «Podcast-App»
Klikk her for å gå til Misjonskirken webbaserte «Podcast-app». Her finner du de samme talene enkelt og oversiktlig. Fungerer også fint på mobil for deg som vil lagre siden på din hjem-skjerm på smarttelefonen.

Velkommen til alle som tar med seg talene inn i sin individuelle hverdag, enten du gikk glipp av talen sist søndag eller du befinner deg et helt annet sted, i et annet land eller under helt andre omstendigheter. Gud velsigne deg.

Oss i Misjonskirken Stavanger