Q nytt i januar.

Hei folkens!  Godt nyttår. Jeg håper dere alle har hatt et god jul, og at dere er klare for et nytt år med mange nye muligheter! Vi er klare med et nytt og spennende år i Misjonskirken og Q arbeidet – og vi gleder oss masse til å se dere igjen!

En liten oversikt over hva som skjer i januar:

Søndag 13. januar inviterer vi til SEMESTERÅPNING! Vi starter denne vinteren med taleserien GIFTIG – og Andrea Lunde taler denne søndagen over tema «giftig påvirkning» (Les mer om talserien her: http://www.misjonskirkenstavanger.no/prekenserie-13-01-11-02/) Lørdag 19. januar kl 18 inviterer vi til en sosial samling hjemme hos Thomas. Dette blir en sosial samling med lav terskel. God mat, lovsang, andakt, pluss at vi vil dele litt av tankene for et nytt semester. Håper mange finner veien til Bryne denne lørdagskvelden. (Mer opplysning om reise etc. kommer etterhvert…)

Søndag 20. januar inviterer vi igjen til Quellsmøte. Denne søndagen er det Thomas Aas Pedersen som taler. Tema: «Giftige ord».

Ellers så fortsetter Quellsmøtene utover vinteren og våren kl 18 på søndager. Følg med på facebook og i programmet. Cellegruppene starter også opp igjen, og hvis du ønsker å bli med i en cellegruppe har vi en ledig plass til deg. Gi meg beskjed!

Vi gleder oss til en spennende vår – og håper vi sees!

Inviter gjerne med en venn eller to!

Ønsker du mer info om cellegruppe, eller har andre spørsmål.

Send en mail til meg på thomas@misjonskirkenstavanger.no eller ring på 922 959 34.