Quell

«Velkommen til QUELL! En klubb for deg fra 5.-7.klasse. Quell har fått en makeover, både i innhold og lokale. Etter jul flyttet vi fra Betlehem på Hinna og «hjem» til kirken.
Dette har gitt oss en del nye muligheter. Vi har mange flere rom å boltre oss på og vi har INTERNETT, hurra! Dette gjør at vi enklere kan arrangere Quiz og ikke minst Kahoot, en vinner for både mellomstore og voksne! Vi har også begynt med «Bibelen på loftet» hvor vi rett og slett drar opp på loftet i kirka og snakker om, jepp bibelen! Her venter premier i fleng,for:  «svarer du feil får du én, svarer du rett får du to!» Hvilket resulterer i ivrige opprekte hender!Vi spiser et måltid sammen, leker MASSE og har Timeout som før.
Vi gleder oss over nye QUELL og inviterer DEG og vennene dine til å komme, enten som deltaker eller leder :) «