Søndagsskolen

SøndagsskolenPå søndagsskolen i Misjonskirken ønsker vi at barna skal ha det kjekt sammen, bli kjent med Jesus og føle seg hjemme i kirken. Vi har søndagskole samtidig med formiddagsgudstjenesten hver søndag fra 11 til gudstjenesten er ferdig. Barna er delt i tre grupper.

Sandkorn er for de minste barna mellom 0 og 3 år. Vi synger sammen og forteller historier fra bibelen før barna får tegne og leke fritt.

Småstein er for barn mellom 4-8 år. Her synger vi sammen, ser gjerne en  film og har en kort andakt. Etterpå kan barna være med på kreative aktiviteter eller bare hoppe på tjukkasen eller klatre i klatreveggen.

Tigrene er for de store barna mellom 9-13+ år. Vi holder til på loftet og her lager vi film, har eksperimenter, leker eller bare koser oss med brettspill.  Inni opplegget har vi også en timeout med andakt hvor vi prater om ting barna er opptatt av.

Medlemskontigent:

Kontigenten er frivillig, men for hvert betalende medlem, får søndagsskolen støtte fra Frifond. Dersom du vil betale kontigent for ditt/dine barn, betaler du 100,- pr barn, til konto: 3201 46 14930. HUSK å skrive barnets navn og fødselsår på betalingen. Betalingen gjelder pr kalenderår.